Hieronder vind je onze sponsors die op verschillende manieren hun bijdrage hebben gedaan, of gaan doen.

Voor het tv programma ‘Weet ik veel’ waren wij, in 2020, het goede doel en hebben de kandidaten voor ons een bedrag van € 6990,00 bij elkaar gespeeld. Naast dit enorm mooie geld bedrag hebben we daar ook dit leuke filmpje aan overgehouden. Het geeft een goed beeld wie we zijn en wat we doen.

Rotary club Woudenberg-Scherpenzeel heeft 2023 uitgeroepen tot het jaar waarin ze met al hun activiteiten, stichting’ Je mag er zijn’ Midden Nederland tot goed doel gekozen heeft. En 2023 begint al vroeg, de eerste activiteit is de Valleidrive op 19 november 2022. Lees er alles over op hun website of facebookpagina

Ook met NL DOET heeft de Rotary club ons geholpen om de ruimte weer eens een frisse start te geven. Met een sop doek voor de dames voor de grote schoonmaak en een ringsleutel set en potje met vet voor de heren, waardoor die zich bezig konden houden met het nakijken van de fietsen. Het was een geweldige dag.

Twee keer per jaar (April en Oktober) organiseert basisschool de regenboog uit Wijk bij Duurstede een kids kledingbeurs. De restanten van de kledingbeurs die niet verkocht zijn, mogen wij, aan het einde van de dag opalen voor ons goede doel. Heel veel moois zit daar tussen, naast kleding en schoenen ook speelgoed. Vaak is één grote auto niet genoeg om alles te vervoeren. We zijn hier heel blij mee, onze vrijwilligers hangen dat weer tussen ons assortiment.

Kinderkleding beurs Doorn

In Doorn wordt twee keer per jaar een kinderkledingbeurs georganiseerd door een stel enthousiaste moeders. Ook van deze beurs krijgen wij de overgebleven restanten. Met deze donatie kunnen wij ons kleding assortiment weer aanvullen zodat er aan het begin van het seizoen genoeg keus is voor de pleegkinderen.

Twee keer per jaar is er een kinderkledingbeurs in Woudenberg. Om ook goede doelen te steunen kiezen ze elk jaar een goed doel uit om te sponsoren. Ook wij zijn met regelmaat het goede doel, en dat vinden we super!

Via facebook zijn ze te volgen

Koninklijke Saan heeft in 2022 vanuit haar foundation een hele mooie donatie gedaan ter ere van hun 125 jarige bestaan. Daarnaast hebben ze ook een inzamelingsactie gehouden onder het personeel voor speelgoed en andere goederen. Dat resulteerde in meer dan een pallet vol leuke dingen.

Twee keer per jaar organiseren wij een kinderkledingbeurs in Wageningen. Met deze kinderkledingbeurs helpen we mensen van hun tweedehands kleding af, helpen we graag mensen die het wat minder hebben en zijn we ook nog eens duurzaam bezig met elkaar. Daarnaast willen wij als kledingbeurs team met elke beurs een lokaal of regionaal doel steunen met een mooi geldbedrag.
Tijdens deze kinderkledingbeurs gaan er vaak wel zo’n 1000 kledingstukken over de toonbank en 30% van de totale opbrengt wordt dan ook geschonken aan het gekozen doel.

Voor de beurs van 14 april 2023 hebben we gekozen voor jullie mooie doel; stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland.

In 2017 hebben wij in totaal €533,51 opgehaald voor Stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland. Deze stichting heeft in Woudenberg een kledingmagazijn waar pleegouders gratis kleding, kinderwagens, autostoeltjes, speelgoed en andere voor een kind noodzakelijke dingen kunnen uitzoeken. Begin 2018 zullen er één of meerdere pakketten wasbare luiers aan  ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland geschonken worden, zodat pleegouders ook wasbare luiers kunnen gebruiken

Nappy’s; webwinkel met wasbare luiers

Wij bij Nappy’s.nl zijn groot fan van wasbaar luieren, dat is duidelijk. Wasbaar luieren is niet alleen leuk, maar op veel vlakken ook de beste manier van luieren. Zowel voor de kinderen als de portemonnee. Wij hebben besloten dat de luiers van Nappy’s.nl ook beschikbaar moeten zijn voor mensen die luiers om wat voor reden dan ook niet kunnen betalen. Daarom zetten wij elke maand een deel van de omzet opzij om te sparen voor luiers en/of aanverwante artikelen voor een goed doel. Nappy’s for Nappies!

Oliver Wyman

De medewerkers van Oliver Wyman Amsterdam houden elk jaar onderling een veiling, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. In 2019 waren wij het goede doel, toen we de cheque overhandigd kregen werden we even stil…

Kinderkledingbeurs Odijk

Met regelmaat mogen we voor een bepaald bedrag zelf eens gratis shoppen na afloop van de kledingbeurs in Odijk. Geweldig gewoon! We kunnen dan uitzoeken wat we te kort komen of wat we graag in ons assortiment willen voor de pleegkinderen. Super leuk en zo helpen we elkaar.

UMC Utrecht

Het UMC Utrecht organiseert elk jaar de UMC-estafette, medewerkers lopen dan 4 x 2,5 km door en om het ziekenhuis om geld in te zamelen voor het goede doel. In 2012 was stichting ‘Je mag er zijn’ één van die goede doelen.