Leuk dat je een kijkje komt nemen in ons assortiment.

Kledingmagazijn ‘Je mag er zijn´ midden Nederland, bied de mogelijkheid om gratis te komen winkelen met of zonder je pleegkind. Binnen onze openingstijden kun je vrijblijvend binnenlopen en lekker snuffelen tussen alles wat we te bieden hebben. Mocht je met spoed iets nodig hebben of niet kunnen binnen onze openingstijden, dan kan je altijd contact opnemen en maken we een afspraak.

We proberen het depot op orde te houden, alles is dan ook overzichtelijk gesorteerd in kasten en aan kledingrekken, wat het ‘shoppen’ een stuk makkelijker en leuker maakt. Kleding en klein speelgoed mag gratis worden meegenomen. Voor de wat grotere artikelen houden we een kleine administratie bij. Deze spullen zien we graag t.z.t. weer retour zodat een ander er ook nog gebruik van kan maken. We hanteren geen minimale of maximale uitleen termijn.

We hebben hier op de site alles gesorteerd in categorieën.

Hieronder kun je doorklikken om alvast een idee te krijgen wat er te leen is in ons depot. Wil je iets reserveren neem dan ook gerust contact op.

Houten speelgoed

Uit ons ruim assortiment willen we heel graag even het houten speelgoed extra uitlichten. Joop zijn hobby is oud houten speelgoed weer een tweede leven geven. Lekker duurzaam en eindeloos om mee te spelen. Al dit speelgoed wordt door hem opgeknapt van niets naar iets moois, en dat schenkt hij aan ons! Geweldig toch? Hieronder de vóór ne ná foto’s om een idee te krijgen. Kom eens kijken in ons ruime assortiment. Hieronder onder het kopje ‘speelgoed’ vind je nog veel meer. Ook poppenhuizen en complete garages.