Sponsor stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland gratis

Met sponsorkliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan stichting ‘Je mag er zijn’, zonder dat het je een cent extra kost! Hoe leuk is dat?

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd.nl, koop online een boek bij bol.com, bestel online een taart bij hema.nl, boek je vliegticket online bij de KLM, een nieuw telefoonabonnement? Er zijn ontelbare webwinkels die meedoen, het kost jou financieel niets extra’s maar stichting ‘Je mag er zijn’ ontvangt wel geld op de rekening.

Op de site van sponsorkliks kan je via de categorieën boven in het menu bij diverse webwinkels bestellen. Neem even rustig een kijkje daar, er doen meer webwinkels mee dan je zou denken. TIP: maak een snelkoppeling naar je bureaublad van je computer dan wordt je er regelmatig aan herinnerd en kan je er snel bij.

Klik op het logo, en ga direct naar jouw favoriete webwinkel om je bestelling te doen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via sponsorkliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort sponsorkliks.nl op de bankrekening van stichting ‘Je mag er zijn’. Dus of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via sponsorkliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com, sponsorkliks een commissie uit en profiteert stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland hier direct van! Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland.

Alle beetjes helpen, we stellen het op prijs als je de moeite wilt nemen om op deze manier voortaan de online aankopen te doen. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Via deze link kom je op de juiste site. Je kan ook op het logo hierboven klikken. Daar kan je kiezen bij welke winkel je je online aankopen wilt doen, en de rest gaat vanzelf.
Als je je aanmeld op de site van sponsorklikskrijg je in je mail een link waarmee je voortaan precies kan zien hoeveel commissie ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland al heeft gekregen.

Geef het vooral ook door aan al je vrienden en kennissen. Heel erg bedankt alvast.