Om ons magazijn netjes, overzichtelijk en op orde te houden kunnen we niet zonder de steun van vrijwilligers. Heb je wel tijd over en zou je je graag maatschappelijk inzetten en vrijwilliger worden bij ons, graag!! We hebben een grote groep vrijwilligers die op hun eigen tijd kunnen gaan of kunnen aanhaken bij de speciale momenten om gezellig samen op te ruimen en te sorteren. Het werk bestaat voornamelijk uit sorteren en opruimen van kleding en speelgoed.

Hoe we werken

Onze vrijwilligers kunnen zelf bepalen wanneer ze gaan opruimen zodat het past in hun eigen privé leven. Soms gaat er één individueel, soms spreken ze af.
Maar ook organiseren we wekelijks momenten dat er wordt opgeruimd in het magazijn. Op deze momenten is iedereen welkom om te komen helpen met opruimen.

Mocht je overwegen om ook vrijwilliger te worden dan is dit een mooie manier om te kijken of dit bij je past en of je het werk leuk vind.

Ben je pleegouder en lukte het niet om binnen de openingstijden langs te komen, maar heb je wel iets nodig; ook dan kan je op deze extra momenten langs komen, we vragen je dan wel om ook de handen uit de mouwen te steken, en wie weet vind je dat ene juweeltje dat nog niet in het rek hing.

In de rechterkolom zie je het schema van de extra opruim momenten, als je daar op klikt kom je bij het aanmeldformulier.

Wat hebben wij jou, als vrijwilliger, te bieden:

  • * Gezelligheid met een leuke groep mensen; kinderen zijn ook welkom.
  • * Lekkere koffie en thee
  • * Voldoening waar je trots op kan zijn, en anders zijn wij dat wel op jou!
  • * 1e keus om kleding uit te zoeken voor jezelf en/of al je (pleeg)kinderen.

Een bijzondere dag organiseren met je collega’s of vrienden?

  • Zou je met bv collega’s of je vriendengroep een vrijwilligers dag willen organiseren? Neem dan gerust contact op, Wij staan open voor alle soorten acties.
  • NL DOET

    Elk jaar schrijven wij ons in bij het landelijke vrijwilligers evenement NL DOET. Een hele mooie manier voor ons als stichting om weer eens lekker de ruimte op te frissen en voor jou als vrijwilliger om kennis te maken met onze stichting en het vrijwilligerswerk, zonder verdere verplichtingen. Inschrijven kan individueel of met een groep. In 2024 Is NL DOET op 15 en 16 maart. Inschrijven kan via de website van NL DOET.

De extra momenten van opruimen zijn:

Aanmelden is gewenst, indien er dan veranderingen zijn kunnen we contact met je opnemen.