Om ons magazijn netjes, overzichtelijk en op orde te houden kunnen we niet zonder de steun van vrijwilligers. Heb je wel tijd over en zou je je graag maatschappelijk inzetten en vrijwilliger worden bij ons, graag!! We hebben een grote groep vrijwilligers die op hun eigen tijd kunnen gaan of kunnen aanhaken bij de speciale momenten om gezellig samen op te ruimen en te sorteren. Het werk bestaat voornamelijk uit sorteren en opruimen van kleding en speelgoed.

Hoe we werken

Onze vrijwilligers kunnen zelf bepalen wanneer ze gaan opruimen zodat het past in hun eigen privé leven. Soms gaat er één individueel, soms spreken ze af. Het werk bestaat uit het opruimen en sorteren van speelgoed en kleding.

Op dit moment hebben we genoeg vrijwilligers maar ……

misschien is balie medewerker iets voor jou?

Wil je een stapje verder dan kan je balie medewerker worden, we vragen je dan om 1x in de maand een zaterdagochtend beschikbaar te zijn. De vereiste daarvoor zijn; affiniteit met pleegzorg, gastvrijheid en enige kennis van een computer.

extra opruimmomenten

Het volgende extra opruim moment is:
  • 17 september vanaf 19:30 uur
  • 22 oktober vanaf 19:30 uur

Ook organiseren we maandelijks momenten dat er wordt opgeruimd in het magazijn. Op deze momenten is iedereen welkom om te komen helpen met opruimen. Heel laagdrempelig, kinderen kunnen evt mee komen, altijd gezellig en ook tijd voor koffie.

Aanmelden voor deze avonden is gewenst, indien er dan veranderingen zijn kunnen we contact met je opnemen.

  • NL DOET

    Elk jaar schrijven wij ons in bij het landelijke vrijwilligers evenement NL DOET. Een hele mooie manier voor ons als stichting om weer eens lekker de ruimte op te frissen en voor jou als vrijwilliger om kennis te maken met onze stichting en het vrijwilligerswerk, zonder verdere verplichtingen. Inschrijven kan individueel of met een groep. In 2024 Is NL DOET op 15 en 16 maart. Inschrijven kan via de website van NL DOET.

Een bijzondere dag organiseren met je collega’s of vrienden?

  • Zou je met bv collega’s of je vriendengroep een vrijwilligers dag willen organiseren? Neem dan gerust contact op, Wij staan open voor alle soorten acties.