Onze stroopwafelactie voor 2024 start waarschijnlijk na de zomervakantie. Hou social media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte!

Onze actie

Elk jaar houden we onze jaarlijkse stroopwafelactie. Een mooie manier om zo wat extra inkomsten te genereren en ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland bij de mensen onder de aandacht te brengen.

Dat we zo’n mooi magazijn vol spullen hebben en nog steeds gratis kunnen uitdelen is toch niet helemaal vanzelfsprekend. Je kan ons (en alle pleegkinderen die gebruik maken van ‘Je mag er zijn’), helpen door binnen je eigen familie, collega’s, juffen, meesters, sportverenigingen en kennissenkring deze overheerlijke stroopwafels van Markus&Markus te helpen verkopen.

Hoe het werkt

Je kan één of meerdere dozen meenemen als je een bezoekje brengt aan ons magazijn in Woudenberg, we vragen je wel om deze doos in zijn geheel meteen te betalen, (eventueel pinnen kan aan de balie). Je krijgt dit dan uiteraard vanzelf weer terug als je de doos verkocht hebt.
Mocht de opbrengst toch meer zijn, bv omdat je alle pakjes los verkocht hebt, mensen een gift geven of het bedrag afronden, dan kan je dit later nog brengen of overmaken.

De ervaring leert dat kinderen het erg leuk vinden om te gaan verkopen, en mensen kopen ook sneller van de kinderen. Dus win-win als jouw (pleeg)kind wil helpen met verkopen. Het kan handig zijn om een lijst bij te houden aan wie je verkocht hebt, voor het gemak hebben wij een voorbeeld lijst die je kan uitprinten, je vind het hem HIER

Laat vast weten hoeveel dozen je wilt

We bestellen in delen zodat we elke keer weer verse stroopwafels hebben. Weet je nu al dat je wilt gaan verkopen, geef dan even door hoeveel dozen we voor je zullen reserveren dan houden we daar rekening mee. Dat kan eenvoudig door een e-mail te sturen. En als blijkt dat je te kort komt, omdat de verkoop lekker loopt, laat het dan weten dan bestellen we de volgende ronde nog meer.

Wil je liever de dozen ophalen in Putten, dat kan dat ook, stuur dan een wattsapje naar Anneke en laat haar weten hoeveel je wilt hebben: 06-57023837

Als we allemaal iets doen komen we een heel eind met een hele mooie opbrengst. Dank voor jullie inzet!