Als pleegouder en/of gezinshuisouder ben je tijdens de openingstijden van harte welkom. Je kan op je eigen moment binnen lopen en rustig rondkijken tussen ons groot assortiment. Wil je alvast een voorproefje om te kijken wat we zoal aanbieden; check dan even de assortiment pagina. Heb je met spoed iets nodig dan kan je ons bellen of mailen om een afspraak te maken op een ander moment. Ook spullen brengen kan tijdens de openingstijden. Aan spullen brengen zitten wel wat voorwaarden, deze kan je vinden op de pagina ‘goederen doneren‘.

We zijn open op:
  • Dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur
  • Zaterdag van 10-12 uur

Wat je moet weten vóór je van huis gaat

Afgelopen jaar zijn de werkzaamheden aan het spoor bij Maarsbergen begonnen. De spoorovergang wordt een onderdoorgang. Voor de mensen die komen over de snelweg A12 of vanuit de richting Leersum kunnen ernstig hinder ondervinden bij deze werkzaamheden. Kijk daarom voordat je vertrekt even of dat die dag ook het geval is.

Kom je vanuit de richting Arnhem of Leersum dan zal er vast een omleidingsroute aangegeven zijn. Je kan vóór Veenendaal via de A30 en dan via de N224. Of doorrijden naar Driebergen en daar omkeren en de snelweg terug nemen om vervolgens de afslag Maarn te nemen.

Kom je vanuit de richting Utrecht dan kan je het beste afslag Maarn/Doorn nemen en dan via Maarn en Maarsbergen naar Woudenberg rijden.

Kom je vanuit Amersfoort dan heb je hier geen last van.

Voor informatie kan je de website van gemeente Utrechtseheuvelrug raadplegen

Extra momenten

Er zijn ook extra momenten waarop je langs kan komen. Dit zijn de momenten dat onze vrijwilligers aan het opruimen zijn. We vragen je wel om dan ook even te helpen met opruimen, als je er toch bent!
Het is aan te raden even te bellen als je spontaan op deze momenten langs wilt komen, er kan nog wel eens iets in veranderen.

Aanmelden is gewenst, indien er dan veranderingen zijn kunnen we contact met je opnemen.

kaartje ter illustratie. Je kan er op klikken voor een vergroting