Gonny was zo lief om een hele doos vol kleding voor mijn pleegdochters op te sturen. Dat was zo leuk en spannend voor ze om zo’n doos te ontvangen. De volgende dag gingen er gelijk kleren uit de doos aan..

Tja ,wij zijn heel blij dat jemagerzijn er is.
We hadden nog maar net zomervakantie gekregen en waren al met van alles bezig om op vakantie te gaan toen de telefoon ging .Of wij voor de spoedhulp 2 kleine kinderen zouden kunnen opvangen van 1 en 2 jaar. Natuurlijk moesten we dat wel even met elkaar overleggen, maar algauw bleek dat de kinderen en wij er best zin in hadden. Tja ,maar waar haal je zo gauw 2 ledikantjes, matrasjes, een kinderstoel en andere benodigdheden vandaan tijdens de vakantie? Ik belde Gonny en kon een half uur later al de spullen komen ophalen. In 1 woord fantastisch. Hierdoor werd het mogelijk om de 2 kinderen op te vangen en hebben we met elkaar een hele goede tijd gehad..

Het is een geweldig initiatief van Gonny om ons op deze manier te helpen.Ze heeft een geweldig assortiment bij elkaar vergaard. Er zit zeker voor iedereen wat bij. Op een vriendelijk en vrijblijvende manier wordt je geholpen. Voor ons pleegzoontje heb ik al heel wat goeie bruikbare spullen kunnen lenen.