Sponsoring

Sponsoring

‘Je mag er zijn’ zou niet kunnen draaien zonder anderen. We bedanken iedereen voor de donaties. Donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer:

  • NL 12 RABO 0136 6176 46
  • tnv. Stichting ‘Je mag er zijn’
  • Woudenberg

Gratis sponsoren via sponsorkliks kan ook, kijk voor meer info bij het tabje ‘sponsorkliks‘.

Kijk hieronder wie ons al sponsoren!

 

 

 

ANBI_zk_FC_standaard

Door onze ANBI status zijn de donaties aftrekbaar van de belasting.

Stichting Kinderpostzegels Nederland

Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie met als motto: ‘voor kinderen door kinderen’. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld en vormt het visitekaartje van de organisatie. Elk jaar krijgen de vier locaties van ‘Je mag er zijn’ een subsidie om de depots voor pleegkinderen te onderhouden.

UMC Utrecht

Het UMC Utrecht organiseert elk jaar de UMC-estafette, medewerkers lopen dan 4 x 2,5 km door en om het ziekenhuis om geld in te zamelen voor het goede doel. In 2012 was stichting ‘Je mag er zijn’ één van die goede doelen. BEDANKT!!!!

kledingbeursOdijk

Kledingbeurs Odijk

Twee keer per jaar mogen we voor een bepaald bedrag zelf eens gratis shoppen na afloop van de kledingbeurs in Odijk. Geweldig gewoon! We kunnen dan uitzoeken wat we te kort komen of wat we graag in ons assortiment willen voor de pleegkinderen. Super leuk en zo helpen we elkaar.

2015-03-26 18.47.40-1

Basisschool Het Palet

Elk jaar ontvangen we van Basisschool Het Palet uit Wijk bij Duurstede de restanten van de kledingbeurs. Dit jaar hebben de kinderen ook een sponsorloop gehouden. De opbrengst was voor stichting ‘Je mag er’ zijn’. Geweldig!! Vol enthousiasme rende de kinderen hun rondjes, weer of geen weer.

.