Sponsoring

Wordt vriend van de stichting!

 

Vanaf heden, kan je ‘vriend’ worden van de stichting. En niet heel onbelangrijk voor het voortbestaan van ‘Je mag er zijn’. Al heel wat jaren krijgen we subsidie van stichting kinderpostzegels, maar dat gaat stoppen. Om dan niet direct de deuren te hoeven sluiten Is het fijn om vrienden te hebben die je steunen!

We hebben een formulier gemaakt die je de mogelijkheid geeft om, door een donatie van een financiële bijdrage, vriend te worden van stichting ‘Je mag er zijn’. Denk er vast over na, de formulieren liggen in het magazijn maar zijn ook hier te vinden.

Gratis sponsoren via sponsorkliks kan ook, kijk voor meer info bij het tabje ‘sponsorkliks‘.

anbi4

Bedrijven, help ons, en sluit je aan bij de club van 100!

 

Wat zou het toch jammer zijn als we eind van dit jaat de deuren moeten sluiten door geld gebrek?  Daarom een oproepje aan bedrijven om ons structureel te sponsoren met € 100 per maand. En je sluit je aan bij de club van 100!
Als bedrijf krijg je uiteraard, indien gewenst, een vermelding op onze speciale sponsor pagina. Neem contact op met Gonny dan wordt het snel geregeld!

club van 100

Kijk hieronder wie ons op andere manieren hebben gesponsord!


In 2017 hebben wij in totaal €533,51 opgehaald voor stichting ‘Je mag er zijn’. Deze stichting heeft op diverse locaties in Nederland kledingmagazijnen waar pleegouders gratis kleding, kinderwagens, autostoeltjes, speelgoed en andere voor een kind noodzakelijke dingen kunnen uitzoeken. Begin 2018 zullen er één of meerdere pakketten wasbare luiers aan  ‘Je mag er zijn’ geschonken worden, zodat pleegouders ook wasbare luiers kunnen gebruiken voor hun pleegbaby.

Nappy’s; webwinkel met wasbare luiers

Wij bij Nappy’s.nl zijn groot fan van wasbaar luieren, dat is duidelijk. Wasbaar luieren is niet alleen leuk, maar op veel vlakken ook de beste manier van luieren. Zowel voor de kinderen als de portemonnee. Wij hebben besloten dat de luiers van Nappy’s.nl ook beschikbaar moeten zijn voor mensen die luiers om wat voor reden dan ook niet kunnen betalen. Daarom zetten wij elke maand een deel van de omzet opzij om te sparen voor luiers en/of aanverwante artikelen voor een goed doel. Nappy’s for Nappies!

UMC Utrecht

Het UMC Utrecht organiseert elk jaar de UMC-estafette, medewerkers lopen dan 4 x 2,5 km door en om het ziekenhuis om geld in te zamelen voor het goede doel. In 2012 was stichting ‘Je mag er zijn’ één van die goede doelen. BEDANKT!!!!

kledingbeursOdijk

Kledingbeurs Odijk

Twee keer per jaar mogen we voor een bepaald bedrag zelf eens gratis shoppen na afloop van de kledingbeurs in Odijk. Geweldig gewoon! We kunnen dan uitzoeken wat we te kort komen of wat we graag in ons assortiment willen voor de pleegkinderen. Super leuk en zo helpen we elkaar.

2015-03-26 18.47.40-1

Basisschool Het Palet

Elk jaar ontvangen we van Basisschool Het Palet uit Wijk bij Duurstede de restanten van de kledingbeurs. .

.