Sponsoring door bedrijven: ‘de club van 100’!

‘Club van 100’ waarom?

Al jaren worden we gesteund door stichting Kinderpostzegels, maar nu wordt het tijd om op eigen benen te staan. En omdat wij niet de deuren willen hoeven sluiten aan het eind van dit jaar, is er oa sponsoring mogelijk in de ‘club van 100’

‘Club van 100’ voor wie?

De club van 100 bestaat uit bedrijven en ondernemingen die maandelijks 100 euro willen doneren, zodat we zekerheid hebben van een stabiele, financiële situatie!  Wij kunnen dan, in overleg, het bedrijfslogo op de speciale pagina plaatsen.

 

‘Club van 100’ hoe?

Heel eenvoudig: stuur een mailtje naar Gonny Zij neemt dan contact met je op voor de verdere afhandeling.

 

 Super bedankt!!

Posted on January 25, 2018 at 1:13 pm

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *