over de toekomst van ‘Je mag er zijn’ deel 2

De toekomst van Je mag er zijn.

In de vorige nieuwsbrief ben ik uitgebreid ingegaan op de vraag of er iemand is die ons kan helpen, bij het zoeken naar subsidie. Tot op heden nog geen reactie, mocht je er nog over nadenken of het na willen lezen hier is de link naar de vorige nieuwsbrief. We wachten de reacties af!
Maar we hebben nog meer wensen, die volgen hieronder:

 

Uitbreiding van ons bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit 3 leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. We zoeken nog nieuwe bestuursleden erbij, niet zo zeer om deze functies te vervangen maar mensen die enthousiast zijn, ideeën hebben en willen helpen bij de uitvoering daarvan. Hoeveeltijd dit gaat kosten hangt helemaal af van welke leuke dingen we bedenken en hoeveel mensen zich melden.
Denk er eens over na, we horen het graag.

 

Vrijwilligers gezocht voor het op orde houden van het magazijn!

Met regelmaat organiseren we een opruimdag, en dat is altijd een gezllige boel en er wordt een berg werk verzet. Maar toch missen we de continuïteit. Wat zou het heerlijk zijn als we een groepje mensen kunnen vinden die twee wekelijks, bv de woensdagochtend, samen gaan opruimen en schoonmaken. En ik zeg nu wel twee wekelijks maar ook als je je wel commiteerd aan dit clubje en het lukt toch een keer niet, geen probleem het blijft tenslotte vrijwillgerswerk.Wel zou het fijn zijn als er twee mensen zijn die de leiding over dit groepje kunnen nemen, waarom twee? nou als de één een keer niet kan……….
Wil je ook hier over nadenken? Dan horen we je mogelijkheden graag, en heb je nog vriendinnen, oma’s, opa’s of andere die dit leuk lijkt prima, fijn juist!

Wordt vriend van stichting ‘Je mag er zijn’!

Het laatste, wat voor nu hoort bij ‘de toekomst van ‘Je mag er zijn’ is dat je, vanaf heden, ‘vriend’ kan worden van de stichting. En niet heel onbelangrijk voor het voortbestaan van ‘Je mag er zijn’. Al heel wat jaren krijgen we subsidie van stichting kinderpostzegels, maar dat is absoluut niet oneindig, en kan zo maar stoppen. Om dan niet direct de deuren te moeten sluiten Is het fijn om vrienden te hebben die je steunen!

We hebben een formulier gemaakt die je de mogelijkheid geeft om, door een donatie van een financiële bijdrage, vriend te worden van stichting ‘Je mag er zijn’. Denk er vast over na, de formulieren liggen in het magazijn. Ook bedrijven kunnen vriend worden. En door onze ANBI status wordt het nog een leuk belasting voordeel ook.

Agenda dingen

  • 17 Januari is de volgende koffieavond, hou de website, twitter en facebook in de gaten, daar delen we mee wat het onderwerp wordt..
  • 9 Maart 2018 doen we mee met NL doet. Een landelijke vrijwillgersdag van het oranje fonds. Wil je je alvast aanmelden, of misschien je vrienden of collega’s, dat kan hier!

 

 

Posted on December 26, 2017 at 1:26 pm

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *