Open dag en meer nieuws

uit woudenberg

 

OPEN DAG

Allereerst natuurlijk de open dag, as zaterdag ( 20 mei) is het al zover. Het belooft een gezellige dag te worden. Zo zijn er natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Kan je lekker rond kijken tussen alle spullen, en andere pleegouders en kinderen ontmoeten. De kinderen kunnen zich laten schminken en/of cakejes versieren. Voor 1 euro zijn er bingo kaarten te koop waarbij leuke prijzen te winnen zijn!! Tussen 10 en 13 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen. (Maarsbergseweg 69, Woudenberg)

 

Koffie avond

Eerder al hebben we aangekondigd de koffieavonden op te leuken met een thema. Het eerste thema gaat over ‘hechting’ een veelvoorkomend probleem binnen pleegzorg. Deze avond houden we op 21 juni. 17 mei is er ook koffieavond maar dat is nog gewoon een gezellige avond zonder thema, zodat onze huis-orthopedagoog nog even tijd heeft voor voorbereiding.

Voor de agenda

Af en toe zijn er wat problemen met de website. Er wordt momenteel aan een nieuwe gewerkt. Daardoor kan het zijn dat je even niet kan kijken wanneer er ook alweer koffie avond was of wanneer we gaan opruimen. Daarom alles hier even op een rijtje:

• 20 mei open dag tussen 10.00 en 13.00 uur
• 24 mei en 27 mei zijn we gewoon open (omdat we tegenwoordig ook in de vakanties open zijn.)
• 3 juni gezellige opruim dag, we beginnen om 10.00 uur, lunch wordt je aangeboden
• 21 juni koffieavond met als thema ‘hechting’

Pleegzorg symposium

Op 1 juni is er een pleegzorgsymposium in Ede. Het symposium is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij pleegzorg en gezinshuizen.
Stichting Kinderpostzegels zal daar met een stand staan, en delen ook onze nieuwe flyer uit!

Posted on June 21, 2017 at 10:41 am

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *