Nieuws uit Woudenberg

 

Nieuws

De vorige nieuwsbrief is helaas niet bij jullie aangekomen.
Via de website en via facebook hebben we zoveel mogelijk geprobeerd nieuws aan te kondigen als dat nodig was, maar dat heeft denk ik niet iedereen bereikt. Alles lag aan problemen met de website daar wordt op dit moment hard aan gewerkt en achter de schermen wordt er veel vernieuwd.

Website

Jullie hadden het vast al wel gemerkt, dan deed de website het wel en dan weer niet. Nou dat waren wij ook zat, en de webmaster ook. Zodoende wordt er nu aan een permanente oplossing gewekt. Ook dat gedeelte, wat jullie niet zien, wordt flink aangepakt en maakt het voor ons makkleijker om de grote items die we in voorraad hebben goed en up-to-date op de site bij te houden. Ook de nieuwsbrief gaat in een ander jasje.

Thema koffie avond 21 juni!

Eerder hebben we aangekondigd om thema avonden te doen tijdens de koffieavonden. De eerst volgende keer (21 juni) is het zover. Deze avond zal gaan over ‘hechting’. Willeke zal deze avond allemaal praktische tips geven over het omgaan met hechtingsproblematiek in het gezin. Weet je nu al dat je daar een vraag over hebt, mail deze dan vast naar ons. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar!

Voor de agenda

Op 1 juli is er weer een opruimdag. We beginnen om 10.00 uur en lunch wordt je, zoals altijd, aangeboden. Het is altijd bere-gezellig en je hebt 1e keus in de binnegekomen spullen! Neem gerust de kids mee, die kunnen ook mee helpen. Of als je nog een buurvrouw of zus hebt die tijd over heeft……

 

Zomervakantie en openingstijden

De openingstijden tijdens de vakanties hadden we al afgeschaft, en ik had beloofd dat we over de zomervakantie nog gingen nadenken. Dat hebben we gedaan: in principe zijn we ook in de zomervakantie op de gebruikelijke dagen open. Misschien dat een enkele keer uitvalt als er geen vervaning is als ik zelf weg ben, maar dat zetten we dan op de website en op facebook en twitter.
Wie weet tot snel!
Groeten van Gonny

PS: vergeten jullie sponsorkliks niet, een mooie manier om ons kosteloos te sponsoren!!

 

Posted on June 20, 2017 at 10:47 am

1 Comment

Comments (1)

  1. A WordPress Commenter Reply

    June 20, 2017 at 10:47 am

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *